Vacature medewerker spoelkeuken / afwasserĀ  – Winschoten

Wil je een flexibele bijbaan naast je school / studie? En wil je graag in de horeca werken? Binnenkort opent alweer de achtste vestiging van Bodega y Tapas, in Winschoten, en hiervoor zoeken we een echte aanpakker voor in de spoelkeuken.

Als medewerker in de spoelkeuken houd jij de werkplek altijd zo netjes mogelijk. Daarnaast zorg je ervoor dat de keuken en bediening altijd genoeg schoon bestek en servies heeft, zodat alles lekker kan blijven draaien.

Over jouw toekomstige werkplek

Bodega y Tapas is een gezellig tapasrestaurant dat binnenkort opent aan de Bosstraat 8 in Winschoten. Gasten kunnen hier voor een vaste prijs onbeperkt tapas eten. Daarnaast is er ruime keuze uit klassieke cocktails en schenken we uiteraard de lekkerste sangrĆ­a. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 16:00 uur.

Wanneer je dienst begint, kleed je je om en ga je naar de keuken. Daar start je meteen met het spoelen van de eerste afwas. Zodra het diner begint, blijven de vieze borden en bakjes binnenkomen, maar jij maakt er een sport van om alles zo snel mogelijk weg te werken. Je weet als geen ander het hoofd koel te houden tijdens een druk diner. Gelukkig is er, naast het harde werken, ook genoeg ruimte voor een lolletje met je collegaā€™s. Aan het einde van de avond help je je keukencollega’s met het schoonmaken van de keuken, en daarna is het tijd voor een welverdiend drankje.

 

Heb je interesse?

Solliciteer!

Wie ben jij?

  • Jij weet je hoofd koel te houden als het druk is en zet een stapje harder wanneer nodig.
  • Je bent leergierig en enthousiast om het team in Winschoten te versterken.
  • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om in de avonduren en weekenden aan de slag te gaan.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris conform de horeca-cao, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • De kans om je te ontwikkelen en naast het afwassen ook keukenwerkzaamheden uit te voeren;
  • Een flexibele baan die makkelijk te combineren is met bijvoorbeeld een studie;
  • Gezellige borrels en uitjes met je collegaā€™s;
  • Het allerbelangrijkste: een hele fijne werksfeer!

Ben je al enthousiast geworden?

Wil jij Bodega y Tapas Winschoten vanaf de start meemaken en onderdeel worden van een nieuw en gedreven team? Solliciteer dan nu, en wie weet kun je binnenkort al bij ons aan de slag! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jou te ontmoeten.

Heb je na het lezen van deze vacature toch nog vragen? Neem dan contact op met Lotte, zij kan al je vragen beantwoorden en is te bereiken via mail of telefonisch via 050 313 82 46.

Tot snel!

Maak een reservering

Wanneer kom je bij ons eten?

Kies een vestiging