Vacature: eerste medewerker bediening – Winschoten

Bodega y Tapas Winschoten is op zoek naar een nieuwe eerste medewerker bediening. Sta jij open voor een nieuwe uitdaging, wil jij onderdeel worden van een snelgroeiende organisatie en sta jij te springen om ons te helpen om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen? Wellicht ben jij dan wel de nieuwe eerste medewerker bediening van Bodega y Tapas Winschoten.

Wat ga je doen?

Als leidinggevende zorg je ervoor dat elke avond, ondanks de drukte, op rolletjes loopt. Dit betekent dat het restaurant elke dag op tijd klaar staat en dat er altijd genoeg voorraad in huis is. Daarnaast geef je leiding aan een team van bedieningsmedewerkers en zorg je ervoor dat zij hun werk goed (kunnen) doen. Wanneer jouw collegaā€™s aan hun dienst beginnen, weten zij exact wat ze moeten doen en zorg jij dat alle taken worden verdeeld. Tijdens het diner werk jij natuurlijk keihard mee, maar zorg je er ook voor dat het team wordt aangestuurd Ć©n dat de communicatie met de keuken soepeltjes verloopt. Is er een probleem op de werkvloer? Jij signaleert dit meteen en weet het snel en met een glimlach op te lossen. Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Ć©n collegaā€™s. Aan het eind van de avond zorg jij ervoor dat de zaak op de juiste manier wordt gesloten en drink jij natuurlijk ook nog gezellig een drankje met jouw collegaā€™s.

Heb je interesse?

Solliciteer!

 

Wat bieden wij?

  • een ontzettend gezellige werkplek;
  • een salaris in overleg, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/week);
  • een aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie ben jij?

  • naast dat jij een passie hebt voor de horeca;
  • ben jij een echte teamplayer en weet jij als geen ander jouw team te enthousiasmeren;
  • heb jij een aantal jaar ervaring in een leidinggevende functie of heb jij gewoon heel veel horeca-ervaring;
  • ben jij servicegericht en maak je het gasten graag naar de zin;
  • weet jij het hoofd koel te houden in stressvolle situaties;
  • heb je vooral erg veel zin om weer aan de slag te gaan!

Jouw toekomstige werkplek

Bodega y Tapas is een snelgroeiende organisatie met al zeven vestigingen in Groningen, Haren, Kropswolde, Assen, Leeuwarden en binnenkort opent de achtste vestiging in Winschoten.Ā  Het is een gezellig tapasrestaurant, waar gasten voor een vaste prijs de gehele avond kunnen genieten van onbeperkt tapas. Zonder tijdslimieten of andere regels. Daarnaast serveren wij de lekkerste cocktails, sangrĆ­a en andere drankjes. Gezelligheid, gastvrijheid en een warme Spaanse sfeer; dat vinden wij belangrijk bij Bodega y Tapas. Daarom zorgen wij er graag voor dat onze medewerkers alles hebben wat nodig is om uit te kunnen blinken in hun werk. Door de verschillende vestigingen in Groningen stad (en daarbuiten) zijn doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden, etc. zeer divers!

Solliciteren

Wil jij Bodega y Tapas Winschoten vanaf de start meemaken? En ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer en wie weet zien we je snel.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jou te ontmoeten!

Heb je nog vragen over de functie of vacature? Neem dan contact op met Lotte, zij kan al je vragen beantwoorden en is te bereiken via mail of telefonisch via 050 313 82 46.

Tot snel!

Maak een reservering

Wanneer kom je bij ons eten?

Kies een vestiging